7 дней в Пирине и Родопах | Приключение с Adventure Net
Top
Image Alt

7 дней в Пирине и Родопах

В търсене на прокудените ангели

7 дней в Пирине и Родопах

890 BGN per person

Байдарки, велосипеды, походы в горы, привязанные веревками на отвесных скалах

Семидневное приключение среди красивых горных пейзажей.

7 дней в Пирине и Родопах проведет вас через дом ангелов, изгнанных Богом, на самые высокие вершины в этом регионе Болгарии. Мы будем передвигаться на байдарках, велосипедах, пешком по горам, привязанные веревками на отвесных скалах, в общем, так как это необходимо для достижения конечной цели. Мы попробуем типичные блюда региона, насладимся местным фольклором и расслабимся в теплых водах 7 дней в Пирине и Родопах в болгарских минеральных ванн.

Это 7-дневное приключение проведет вас через дом ангелов, изгнанных Богом, на самые высокие вершины в этом регионе Болгарии. Мы будем передвигаться на байдарках, велосипедах, пешком по горам, привязанные веревками на отвесных скалах, в общем, так как это необходимо для достижения конечной цели. Мы попробуем типичные блюда региона, насладимся местным фольклором и расслабимся в теплых водах болгарских минеральных ванн.

Гостиницы и гостевые дома в комнатах с двумя кроватями и личным туалетом. Одноместные номера можно забронировать за дополнительную плату.

Транспорт в аэропорт и из аэропорта

Транспорт по всем направлениям, указанным в программе.

Питание:

Завтрак и ужин включены в стоимость.

Примечания:

Для получения дополнительной информации о рейсах, транспорте, питании, проживании и другой информации о вашей безопасности вы можете связаться с нами. Если у вас есть особые требования, связанные с аллергией, травмами, продлением срока пребывания и т. Д. напишите их в форме бронирования или по электронной почте.

В цену входит:

Полное снаряжение: спасательные жилеты, гидрокостюмы и куртки (на летние месяцы — по запросу), шлемы, весла, ботинки (водная обувь).
перевод из финала в базу
профессиональные инструкторы, имеющие лицензию Международной федерации рафтинга
Страхование каякинга на реке Струма

 • Фотографии с вашего приключения Каякинг по реке Струма
 • Вкусный обед — пикник на нашей рафтинг-базе.
 • Вы можете совместить программу с прогулкой по Банско, Мельнику, прогулками по окрестностям — наша команда с радостью поделится любимыми местами.

Откройте для себя свое следующее приключение и сделайте его незабываемым!

Если вы считаете, что этот опыт подходит вам, обязательно свяжитесь с нами:

0 Reviews
 • Included
  Оборудование
  Руководство
  Страхование
  Транспорт на месте

Tour Plan

1
Ден 1
Нашият гид ще ви посрещне на летището и от там ще потеглите към Асновград, известен още като Малкия Йерусалим заради многото си манастири, църкви, и храмове. Градът е основан от тракийците през 400 г. пр. Хр. и е бил дом на римляни, славяни, византийци, и османци през вековете. Ще посетите Асеновата Крепост, стратегично място през Средните Векове, което се намира на висок хълм и гледа към Родопите. След културната програма, ще се качим на колелета и ще се отправим към Широка Лъка, световно известен архитектурен и фолклорен резерват. Там ще се насладим на местната кухня и ще прекараме нощта.
2
Ден 2
Днес ще се разходим по Еко пътека “Невястата”, която ще ни разкрие невероятните гледки, които Родопите могат да ни предложат. Тя е с лека трудност и не се изисква специална подготовка за изкачването. Ако не ви е страх от височини, ще отидем да се катерим Via Ferrata (“железен път” на италиански), където ще използваме метални въжета и специални екипировка, за да се изкатерим по най-стръмните скали до върха. След кратък следобеден пикник в планината, ще се спуснем до Невестино, където ще прекараме вечерта.
3
Ден 3
Днес ще посетим Триградското Ждрело, един древен лабиринт от вертикални мраморни скали оформяни през годините от Триградската река и дом на множество дълбоки и тайнствени пещери. Ще навлезем в най-голямата и впечатляваща от всички тях – Дяволското гърло, в която според легендите са били пращани ангелите, които не се подчинявали на Бог. Нощта ще прекараме в Триград, където ще има специална фолклорна програма и ще бъдем нагостени с типични за района специалитети.
4
Ден 4
Днес е ден за спа и релакс! Ще посетим един от най-известните курорти с минерална вода в България, а през следобяда ще отидем на риболов с каяци в езеро Широка Поляна. Следващите два дена ще прекараме във Вилно селище “Романтика Форест”.
5
Ден 5
Свободен ден. Вилното селище предлага собствени минерални бани, СПА, и много други удобства. За тези от вас, които не искат адреналинът им да спада, нашите гидове ще бъдат на разположение за различни екскурзии с каяци или колелета, риболов, и трекинг.
6
Ден 6
Ще посетим едно от най-запазените старовремски селища в България – Ковачевица. Основано е през 17 век и напълно запазено през годините, то остава една от малкото редки възможности да се потопим в бита и традициите на българите от преди 4 века. След това ще се разходим с коне около селото и близките планини. Нощта ще прекаране в село Баня, където както предполага името, ще се отдадем на заслужена топла баня след дълъг и изморителен ден.
7
Ден 7
Ще имате една последна възможност да се насладите на величието на българските Родопи, докато закусваме с гледка към планината. Отпътуване към летище София, откъдето ще ви изпратим, и ще се надяваме да ви видим съвсем скоро.